10 Mart 2008 Pazartesi

Yeniden İntifada

Büyük düşünür Cemil Meriç tarihin galipler tarafından yazıldığını söyler. Aynı galipler kendi yalanlarını tarih diye pazarlayarak zihinlerimizi kirlettiler.

Filistin sorununda da küresel siyonist yahudi çeteleri Filistin topraklarının uzun bir tarihi geçmişten bu yana yahudilerin toprakları olduğunu iddia etmektedir.

Oysa Filistin topraklarının geçmişi araştırıldığında 1948 yılında siyonist yahudilerin işgal ederek kan ve katliamla kurdukları terör örgütü israil çetesinden önce ondokuz (19) asır boyunca bu topraklarda bir yahudi devletinin olmadığı görülecektir.

Bugün bu toprakların yahudi toprakları olduğunu iddia edenler; Emevi İslam devletinin yıkılması sonucu hıristiyan faşistlerden canlarını kurtarabilmek için Osmanlı İmparatorluğu’na sığınan yahudilerin, hitler almanyasından kaçırılan süzme yahudilerin, yunanistan, avrupa ülkeleri ve rusya gibi farklı ülkelerden toprak ve para vaadiyle toplatılan yahudilerin çocuklarıdır.

Yüzyıllar boyunca bu topraklar üzerinde var olmayan, var oldukları kısa dönem boyunca da kendi peygamberleri dahil olmak üzere bütün toplumlara işkence eden ve kendilerinden olmayanları köle kabul eden, Müslümanların kanını akıtmanın ibadet olduğunu iddia eden bu sapkın tarikat herhangi bir ilke ve ahlak tanımaksızın yalan ve sahtekarlık ile bütün dünyanın zihinlerini kirletmeye devam etmektedir.

Öncelikle bu yalan tarihi reddederek ve Filistin topraklarının Müslümanların mülkü olduğunu hatırlatarak başlıyoruz.

Filistin toprakları üzerinden pazarlık yaparak Filistin ve siyonist yahudileri toprak paylaşımına zorlayan, hoşgörü ve diyalog fetişizmini reddediyoruz.

Filistin toprakları İslam ümmetinin ortak topraklarıdır. Bu toprakların hiçbir santimetrekaresi pazarlık konusu edilemez.
siyonist israil terörü bundan öncede kanla ve vahşetle İslam toprakları üzerinde tahakküm kurmaya çalışmış ancak bunun karşılığını hak ettiği şekilde almıştır.

Bugün iki milyon Filistin’linin gıda, sağlık ve en temel ihtiyaçları üzerinden ambargoyla cezalandırılmış olması sadece direniş bilincini artıracak, ümmetin kararlılığına ve siyonist necasetten kutsal topraklarımızın kurtulmasına vesile olacaktır.

Antisemitizm yalanıyla siyonist yahudi çetelerine karşı her türlü eleştiriyi, suç kapsamına sokan, tarihin bir döneminde yaşanan haksızlıkları abartarak onlarca yıldır propaganda malzemesi olarak kullanan, acıma duygularını istismar eden ancak yaşadıkları iddia edilen vahşetin katkat fazlasını bugün Filistin Müslümanlarına uygulayan terörist israil örgütüyle Filistin topraklarının her metrekaresi özgür kalıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir.

Zekaları sınırlı insanları kandırmak için kullanılan antisemit suçlamalarını ise ayağımızın altına alıyoruz.

Siyonist yahudi teröristlere karşı direnen bütün Filistinli kardeşlerimize Allahtan yardım ve bağışlanma diliyoruz.

Filistin topraklarında, İslam coğrafyasında siyonist yahudi teröristleriyle işbirliği yaparak kendi halkına zulmeden alçaklara acıyoruz.

Zafer siyonist çetelere direnen onurlu Müslümanların olacaktır.

Üstün BOL

Hiç yorum yok:

tagore