19 Ocak 2009 Pazartesi

Kahrolsun siyonizm, Kahrolsun israil!


18 Ocak 2009, Ankara

Kahrolsun siyonizm, Kahrolsun israil!


Dünya yirmiüç gündür göz göre göre bir halkın katledilişini seyretmektedir.
siyonist düşman; hastane, okul, sivil dinlemeksizin hiçbir ahlaki, insani ve vicdani kabule sığmayan bir barbarlıkla; çoluk- çocuk, genç-ihtiyar, kadın-erkek ayırt etmeksizin topluca bir halkı yok etmek istemektedir.

Bu vahşet karşısında sözde çağdaş dünya sessiz kalarak, israile cesaret vermekte ve açıkça desteklemektedir. birleşmiş milletler denilen gayri meşru siyonist kurumu israile kınama dahi yayınlayamamaktadır.

Adına UNICEF denilen, birleşmiş milletler çocuklara yardım fonu birleşmiş milletlerin gayri meşru çocuğu olarak filistinde katledilen çocukları yalnızca seyretmektedir.
Batılı liderler, doğulu liderler, israil ve amerikanın çıkarları karşısında dilsiz birer şeytandır.
Burada, Ankara’da gayri meşru israil devletinin gayri meşru elçiliği bunca ahlaksızlığa, bunca barbarlığa rağmen hala durabilmekte ve bu ülke topraklarında faaliyetlerine devam edebilmektedir.

Her anlamda “gayri meşru” olan israil büyükelçisi gabby levy “persona non grata” istenmeyen adam ilan edilerek derhal ülkemizden kovulmalıdır.
israille bugüne kadar yapılan bütün askeri ve ticari anlaşmalar fesh edilmeli, israil askerlerinin Türkiye hava sahasında, Konya’da yaptığı eğitim uçuşlarına son verilmelidir.

siyonist düşmanın Filistin’e saldırısından bir hafta önce Ankara ile telaviv arasında 140 milyon dolarlık askeri anlaşma imzalanmıştır. Siyasi iktidara düşen hamasi nutuklar atmak yerine gereğini yapmak ve somut adımlar atmak olmalıdır. Bizler, karı boşayan bir bekar başbakan ve gerektiğinde bakkal yöneten bir Tayyip Erdoğan istiyoruz.

israil varolma çabalarının doğmasından bu yana hep başkasının hakları, başkasının kanı ve gözyaşları üzerinde yükselmeyi kendine metot seçmiş bir çete devlettir. Dünya tarihi israil ornegi haric, bu kadar kısa zamanda, ülkesiz topraksız bir topluluktan tüm insanlığa bunca fütursuz, umarsız kafa tutan bir çete devlet dönüşümüne şahit olmamıştır.

Filistin haritasında şu son yüzyıl içerisinde meydana gelen akılalmaz değişiklikler bu çete devletin tıpkı bir belalı hastalık gibi, nasıl yayıldığını nasıl alanını genişlettiğini en güzel şekilde göstermektedir. Aynı gösterge bir şeyin daha işaretidir. Filistin’de son yüzyılda doğmuş olmak bu çete devletin saldırma ve öldürme güdüsünü tetiklemek için tek başına yeterli bir sebeptir.

Tarihiniz bu kadar cinayet, katliam ve yüzkarası insanlık suçu ile doluysa en büyük derdiniz tabi ki güvenlik olacaktır. Herkesi, her şeyi kendinize tehdit olarak algılamak durumunda kalacaksınız. Bir de bu algınızı din mefkuresine çok yabancı ırk üstünlüğü paranoyası ile perçinlediğiniz de işte karşınızda siyonist israil.

Çok basit ve yalın bir gerçek var ki, israil toplumu hep kesintisiz bu psikopat, paranoyak çete üyeleri tarafından yönetilmiştir. Hastane okul bombalamak, koca bir halkı koskoca bir toplama kampında yaşamaya mahkum etmek, yaşattıkları trajedinin ekranlara yansıyan utanç duyulacak görüntülerine bakarak, “ne kadar iyi iş çıkarıyoruz”, “güçlüyüz” histerisi ancak siyonist sapıklığın hasleti olabilir.

israilin dün gece tek taraflı olarak ilan ettiği ateşkes siyonist düşmanın çaresizliğini, yenilmişliğini ilan etmesi anlamına gelmektedir. Yenilen sadece israil çetesi değil, aynı zamanda işbirlikçi Filistin yönetimidir. Filistin yönetimi artık gayri meşrudur ve Abbas ve adamları istifa ederek dostlarının yanına gitmelidir. siyonist düşman hiçbir askeri hedefine ulaşamamış, bu nedenle de sivil, çocuk, kadın ve ihtiyarları katletmiştir. Ateşkes ilan edilmesine rağmen Siyonist düşman askerlerinin Gazze’den çıkmayacak olması kabul edilemez. Gazze topraklarında canlı tek bir siyonist düşman askeri kalmayıncaya kadar direniş devam edecektir.

Tarih ömrü yetenlere gösterecektir ki, siyonist necaset Gazzede kendi mezarını kazmaktadır. Umut ediyor ve diliyoruz ki İslam coğrafyası yeni bir uyanışla siyonist alçaklara özlenen, beklenen, istenen darbeyi vuracaktır.

Kahrolsun gayri meşru israil terör örgütü ve kahrolsun gayri meşru siyonist necaset! Yaşasın direnen Filistin, yaşasın direnen Gazze!



Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu

Hiç yorum yok:

tagore