25 Eylül 2008 Perşembe

170 Kadri Özçaldıran ayağa kalk!

hey man!
duydum ki çaptan düşmüşsün iyice. irticacı avına çıkmışsın boğaziçinde. selef'inin pasifliğine inat, canına okuyormuşsun genç kızların.
gece yastığa başını koyduğunda kimbilir nasıl rahat uyuyorsundur. atatürk giriyordur rüyana ve oksuyordur top sakalından "aferin" diyordur sana "aferin".
"statüko seninle gurur duyuyor."
28 şubattan buyana gözümüz yollardaydı, ne zaman bir bekçi çıkacak boğaziçinden diye. liberaller, özgürlükçü solcular istila etmişti üniversiteyi.
şöyle rahat rahat darbe geyiği bile yapamıyordunuz kimbilir. yazık, ne kötü, ne can sıkıcı...
düşünsene adamım üniversiteye bir sürü şeriatçı girecek sen hazır kıta bekleyeceksin atıl kurt deseler hazırsın saldırmaya ...
ama tık yok. herkes sus pus, gerçek atatürkçüler suskun, birkısmı rektöre yalakalık yapmak için dekanlık bölüm başkanlığı adına sineye çekiyor herşeyi.
sen öyle misin ama...
sen devrim kanunlarına gönülden bağlısın, iman etmişsin tanrı yerine. hatta kimbilir tanrının kulları bile senin kadar sadık değil dinlerine.
şimdi etrafında ne çok şakşakçın vardır. yürrü, yaşa kim tutar seni.
belki sen inanmazsın ama tanrı var "170 özçaldıran" ve tanrının çok değişik bir tarzı...
emin ol çok değişik bir tarzı var tanrının...
eğer sen haklıysan ve allah, ahiret yoksa yırttın, kurtardın. ama varsa -ki emin ol var- seninle karşılaşacağız ve seni tanrı karşısında seyretmek çok zevk verecek bana...
bakalım 170 oy'un tanrı katında karşılığı ne?
"170 Kadri Özçaldıran ayağa kalk" dediğinde mübaşir yüzünü görmeyi çok isterim. o sırada etrafına bak, sana bakıp pis pis sırıtan varya işte o benim.

Hiç yorum yok:

tagore